Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: «БІЗНЕС – ПЛАН Кафе» (ID:671)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       5 стр.
Размер в архиве:   20 кб.

Назва роботи

БІЗНЕС – ПЛАН Кафе


Розділ

Економіка

Вид роботи

Матеріал

Кількість сторінок

10

Ціна

0

Зміст

Без змісту


БІЗНЕС – ПЛАН


Дочірнє підприємство “Контури”

Кафе – Бар “Шарм”

Адреса: м. Київ

вул. Б.Хмельницького, 35

тел. (044) 275 – 90 – 24

Сутність пропонованого підприємства

“Шарм” – це підприємство, як явище в собі:

загально доступне кафе

бар

в літню пору року – кафе-морозиво

2. Основні положення пропонованого підприємства

який попит очікується

чому дане підприємство досягне успіху

Кафе – Бар “Шарм” передбачає виробляти високоякісну продукцію, запропонувати велику кількість різноманітних
послуг, таких, наприклад, як:

обслуговування споживачів офіціантами в залі;

Обслуговування споживачів барменами за барною стійкою;

запропонування комплексних обідів;

можливість споживачів отримати їжу з собою в дорогу в спеціальних упаковках;

можливість доставки їжі безпосередньо в офіс або додому;

А також інші основні та доповнюючи послуги Вам запропонують в Кафе –Барі “Шарм”.


Проаналізувавши ринок збуту, рівень ризику, врахувавши специфіку галузі, а також взявши до уваги зручне місце
знаходження підприємства можна зробити висновок, що підприємство “Шарм” являє собою перспективний проект.


3. Сутність пропонуємого підприємства.

Характеристика виробляємих продуктів.

В Кафе – Барі “Шарм” готуються страви переважно європейської кухні. Велику увагу привертають стравам
української кухні. Усі страви мають неперевершений вигляд і смак, і по можливості вводять щось нове, більш
цікаве, але ні в якому разі не порушуючи технологію приготування по збірнику рецептур, та нових затверджених
страв. Існують і такі страви, які дуже поширені в місті, серед них багато холодних закусок – всі вони
користуються великим попитом. а чого не зробиш заради клієнтів, для їх добробуту та відпочинку.

Не меншим попитом користується бар – приготовані на рівні високої майстерності коктейлі, напої різної форми
складності у виконанні професійних барменів надають приємне оточення, дає змогу вільно почуватися клієнтам.
Асортимент бару дуже різноманітний.

Кафе - Бар "Шарм" організовує як індивідуальне так і масове (банкети, ділові зустрічі та ін.) обслуговування.

За все існування Кафе - Бару "Шарм" відвідувачі ні разу не поскаржились на якість страв та обслуговування.

Характеристика приміщення, устаткування до нього.

Кафе - Бар "Шарм" знаходиться на першому поверсі будинку по вулиці Б.Хмельницького, 50.

Складається з: гардероб, зал, бар, кухня, адміністративна частина, складське приміщення , приміщення для
персоналу.

Кухня складається з чотирьох відділів: виробничих та підсобних приміщень. Площа кухні не велика. Висота кухні
становить 3,5 м. Підлога та стіни обкладені плиткою. На кухні: стоять декілька столів, відстань від поверхні
до підлоги становить 1,5 м. Холодильне устаткування складається з двох холодильників та двох низько
температурних шаф. Також є дві електричні плити (“Мрія”). На стінах висять полиці для розташування всіляких
спецій та приправ, одна полиця під мікрохвильову піч. На кухні розташовано декілька раковин з проведеною
гарячою та холодною водою. Біля вікна розташований кондиціонер для поліпшення працездатності робітників. Біля
барної стійки стоять високі стільці що обертаються. На полиці зверху в кутку знаходиться телевізор фірми
“Samsung”. Бар обладнаний музичним центром котрий має вихід у зал з чотирьох кутів для поліпшення сприйняття
музики.

Зал – розрахований на 34 посадочних місць. Зал має сучасний вигляд, всі матеріали – європейського стандарту.
Але елементи класики пом‘якшують зверхсучасний інтер‘єр. В залі переважають темні кольори і можна сказати,
більш естетичні фрагменти інтер‘єру. Вікна в залі затоновані і тому можна вважати, що потрапивши до нас,
відвідувач потрапляє в інший світ. Світ урівноваженого і заспокійливого середовища.

Хол і гардероб. Хол – це приміщення, куди вперше потрапив відвідувач, і тому воно повинно бути якомога
приємнішим і зручним. Для того, щоб у клієнта склалося гарне враження про обслуговування та якісну продукцію,
які він збирається отримати. Хол виконаний більше в світлих відтінках, в якому знаходиться невеликий гардероб.
Для очікування друзів, у холі розміщені шкіряний диван, два крісла, столик зі свіжою пресою. На стіні висить
велике дзеркало. З холу можна увійти у туалетну кімнату, яка виконана по європейському стандарту.

Адміністративна частина. Інтер‘єр, і повністю обстановка сприяє і створює всі умови для плідної роботи
адміністратора та інших службовців. Підлога вкрита ковролином, біля стін стоять столи для персоналу, шафа для
документів, сейф, комп‘ютер, гарне освітлення, кондиціонери.

Відомість про виробничий та адміністративний персонал.

Чисельність працівників в Кафе - Барі "Шарм" на першому етапі розвитку планується слідуючи:

І. Адміністративна група:

директор;

завідуючий виробництвом;

головний бухгалтер

ІІ. Виробнича група:

кухарі – 2 чоловіка;

офіціанти – 2 чоловіка;

бармени – 2 чоловіка.

ІІІ Технічна група:

робочі – 3 чоловіка.

Увесь адміністративний персонал підібраний за вимогами і критеріями власника підприємства. Про виробничий
персонал можна сказати, що це високо кваліфіковані робітники, які мають знання: досвід роботи. А взагалі можна
зазначити, що в Кафе - Барі "Шарм" працюють люди які знають свою справу.

Прийняття на роботу здійснюється загальним правилом шляхом укладання безпосередньої угоди між власником і
особою, яка поступає на роботу. Прийняття на роботу регламентується правилами внутрішнього трудового
розпорядку для робітників і службовців Кафе - Бару "Шарм" . При укладанні трудового договору необхідно в
обов‘язковому порядку для робітників і службовців пред‘явити паспорт, а також трудову книжку. При зарахуванні
на службові посади з спеціальною освітою пред‘являється диплом чи інший документ, що дає право виконання




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel