Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

Курка

-ІІ-

4,3\

-

-

-

4,3

71

Капучіно

Дм3

3,0

-

3,9

-

6,9

72

Мак

Кг

2,0

-

-

-

2,0

73

Морозиво

-ІІ-

-

0,9

1,3

-

2,2

74

Тістечка, пиріжки

Шт.

-

10

43

-

53

75

Конд.вироби (цукерки, печиво, шок,)

-ІІ-

-

2,9

22,8

-

25,7

76

Майонез

Кг

-

-

6,7

-

6,7

77

Крохмаль картопл.

-ІІ-

-

-

1,74

-

1,7

78

Малина

-ІІ-

-

-

14,0

-

14,0


Разом






1000,3



2.3.2 Розподіл сировини за місцем її зберігання та розрахунок площі складських приміщень.


Розрахунок площі складського приміщення ведеться в залежності від кількості сировини, яка зберігається,
допустимого питомого навантаження на 1 м2 площі, прийнятому складському обладнанню, його кількості та площі і
коефіцієнту, який враховує збільшення площі приміщення на проходи та навантажувально-розвантажувальні роботи.
Розрахунок площі ведеться за формулою:

м2

Розрахунок площі приміщень зводиться до таблиць.


Таблиця 2.4

Розрахунок площі камери молочно-жирової та гастрономії

Сировина

Денна кількість, кг

Термін зберігання, днів

Питоме навантаження, кг/м2

Площа складування

Жир




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel