Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

758,27

788,0

7

Рівень поточних витрат

%

29,04

29,2

8

Балансовий прибуток

Тис. грн.

432,4

455,0

9

Податок на прибуток

-ІІ-

127,8

136,0

10

Чистий прибуток

-ІІ-

298,1

310,0

11

Рівень рентабельності господарської діяльності

%

11,42

11,48

12

Строк окупності капітальних вкладень

Років

6,0

-

13

Середня заробітна плата одного робітника за місяць

Грн.

414,6

430,0



Nn – загальні витрати ЕЕ на підприємстві


Nт – витрати на технологічні потреби


Nз.в. – загально-виробничі потреби


Nос - основні


Nд – допоміжні


Механічна обробка продукції


Теплова обробка продукції



Nх – холодильних установок

Nт – транспор-

тування

Nр – роздачі їжі

Nм – миття посуду



Nосв. – овітлення

Nв – вентиляцію

Nеп. – в системі електропосточання



Рис. 4.1. Структура розподілу електроспоживання на підприємстві


риймання сировини


Зберігання сировини


Складські охолоджувальні приміщення


Складські неохолоджувальн приміщення


Виготовлення напівфабрикатів та готової продукції


Цех холодних закусок


Заготівельний цех


Гарячий цех


Борошняний цех


Реалізації продукції через торговельні зали


Кафе “Українські страви”


Кафе-бар


Кафе “Модоліжне”


Магазин кулінарії


Рис. 2.1 Структурно-технологічна схема виробничого процесу підприємства




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel