Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

Витрати підприємства тис. кВт г.

Загальні витрати ЕЕ підприємства

Nп = Nт + Nз.в

Nп = 55,6 + 48,46 = 104,0

Витрати ЕЕ на технічні процеси

Nт = Nт V

Nт = 0,237 234,58 = 55,6 тис. кВт

Загальновиробничі витрати Nз.в.

Таб. 1.3. кол. 3 стр. 5.

Nз.в. = 48,46 тис. кВт

Витрати на паливо

N1 = Nт – 0,1 Nп

N1 = 55,6 – 0,1 104,0 = 45,2

Витрати на утримання будівлі

Таб. 1.3 кол. 3 стр. 6

N2 = 48,46 тис. кВт

Витрати на утримання холодильних установок

N3 = 0,1 Nп

N3 = 0,1 104,0 = 10,4 кВт


Проектом передбачається що підприємстві для заощадження витрат ЕЕ будуть дотримуватись:

нових технологій в приготуванні страв;

малоенергоємких технологій в переробці сировини та приготуванні їжі;

раціонального використання освітлювальних приладів;

раціональної організації експлуатації обладнання;

використання універсальних приладів;

використання автоматичного регулювання теплових процесів при роботі теплового устаткування;

використання високо економічних освітлювальних приладів, застосування автоматичних приладів, застосування
автоматичних засобів керування;

утримання в чистоті вікон та скляного освітлення та раціонального режиму його роботи;

утримання в належному технічному стані холодильного устаткування та обладнання холодильних камер.



4.2.2. Визначення витрат теплоенергетичних ресурсів, річних витрат тепла на опалення.


Витрати тепла на опалення приміщень розраховуються за формулою:

Qопріч = qоп U (tсрв – tср.о) 24 n 10-3 , кВт. г.

де qоп – питома теплова характеристика вт/м3 град (при зовнішнім об’ємі від 500 м3 до 10000 м3 qоп = 0,38
вт/м3 град) (метод вказ. стор. 33)

- коефіцієнт, який враховує вплив різниці температур і визначається з табл. 2.2 метод. вказівок ( = 1,17)

U – об’єм будівлі за зовнішніми розмірами, м3

tсрв – внутрішня температура у приміщенні, (t = 18°С)

tср.о – середня температура зовнішнього повітря за опалювальний період (табл. 2.1 tср = -1,1 °С)

24 – тривалість роботи системи опалювання протягом доби, г

n – тривалість опалювального періоду (табл. 2.1 n = 187 діб)

Qопріч = 0,38 1,17 2740 19,1 187 24 10-3 = 104425,4 кВт. г

Витрати тепла на нагрівання повітря в системах вентиляції визначається за формулою:

Qвріч = qв U (tсрв – tср.о) n 10-3, кВт. г.

де qв – питома теплова характеристика вентиляції приміщень, при Uприм до 500 м3 qв = 0,812

- тривалість роботи калориферів протягом доби приймається рівним числу годин роботи обідньої зали, = 12 г.

Qвріч = 0,812 2740 19,1 12 187 10-3 = 95359,2 кВт. г.

Загальні витрати тепла на опалення або вентиляцію складуть:

Qзагріч = Qопріч + Qвріч = 104425,4 + 95359,2 = 199784,6 кВт. г



2.10. Санітарно-гігієнічне забезпечення на підприємстві



2.10.1. Забезпечення виконання санітарно-гігієнічних вимог на території забудови.


Генеральним планом забудови передбачається розташувати кафе “Українські страви” по вул. А. Луначарського, 2-а,
поряд з Лівобережним поштамтом та театром “Драми та комедії”. Кафе-бар буде побудовано по вул.
Микольсько-Слобідський, 5, а кафе “Молодіжне” буде побудовано на набережній Русанівської протоки. Генплан
передбачає озеленення території забудови, організації необхідних зон транспортно-господарського призначення то
відпочинку. Під’їздні шляхи, пішоходні доріжки, територія господарського двору заасфальтовані.

Для тимчасового зберігання сміття на території господарського двору на відстані 25 м від будівлі
встановлюються контейнери для сміття і навіс для тари. Сміття вивозиться централізовано щоденно.

Будівля підприємства одноповерхова, навколо будівлі зелені насадження. Територія підприємства зберігається в
чистоті, прибирається та регулярно миється водою.



2.10.2 Забезпечення санітарних умов при зберіганні та переробці сировини, виготовленні н/ф та реалізації
продукції.


Вище було зазначено, що зберігання сировини відбувається у спеціалізованих охолоджувальних і не
охолоджувальних складських приміщеннях, де суворо дотримується температурно-вологостний режим зберігання,
враховується товарне сусідство і забезпечується вільний доступ до продуктів. Сировина зберігається на
відповідному обладнанні – стелажах та підтоварниках. Стіни складських приміщень облаштовані білою кахельною
плиткою. Складські приміщення мають необхідну систему вентиляції.

Переробка сировини, виготовлення н/ф та готової продукції відбувається у спеціальних приміщеннях – виробничих
цехах. Взаємозв’язок між приміщеннями та розміщення устаткування в них послідовне і відповідає поточності
виробничого процесу. Це дає можливість уникнути зустрічних потоків сировини та готової продукції. Виробничі
цехи не прохідні, обладнані необхідною системою вентиляції. В кожному виробничому приміщенні встановлюється
рукомийник, мийні ванни та бачки для відходів. Усі виробничі та торговельні приміщення мають природне
освітлення. Стіни виробничих приміщень облицьовані кахельною плиткою, стеля пофарбована у білий колір, підлога
вимощена метлахською плиткою. В усіх приміщеннях підтримується чистота шляхом щоденного прибирання у них,
миття підлоги, протирання меблів, радіаторів, миття і дезинфекції раковин та унітазів.

Прибирання столів виконується після кожного прийняття їжі. Для зберігання забрудненого посуду використовуються
спеціальні візки. Один раз на місяць влаштовується санітарний день для проведення генерального прибирання з
послідуючою дезинфекцією усіх приміщень та устаткування.

Для підтримання санітарно-гігієнічних вимог персоналом та відвідувачами проектом передбачено санвузли і
гардероб для споживачів, а для персоналу – гардероб з санвузлами та душовими. В тамбурах санвузлів передбачено
спеціальний кран для забору води для миття підлоги.



2.10.3 Порядок здійснення контролю санітарного стану, забезпечення підприємства мийними та дизенфікційними
засобами.




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel