Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

Витрати ЕЕ за статтею “Паливо, пар та ЕЕ для виробничих потреб” розраховується за формулою

N1 = Nп – (Nз.в + 0,1 Nп) = Nт – 0,1 Nп , кВт. г.

Витрати на утримання будівель, споруд та інвентаря розраховуються за формулою

N2 = Nос + Nв + Nеп , кВт. г

N2 – приймаються за даними таблиці 1.3.

Витрати ЕЕ за статтею “Витрати на зберігання, підсортування і пакування товарів та утримання холодильних
установок” розраховуються за формулою

N3 = К (Нт V + Nз.в.) = К Nп

де К – корегуючий коефіцієнт в залежності від кількості місць в підприємстві (метод. вказ. стор. 9. К = 0,1)

N3 = 0,1 (Nт + Nз.в ) = 0,1 Nп кВт. г.

При проектуванні комплексних п.г.х. для визначення загально-виробничих витрат необхідно кількість місць в
комплексному підприємстві перерахувати в приведену кількість місць в загальнодоступній їдальні. Для цього
використовуються корегуючі коефіцієнти (метод. вказ. с. 10).

Таблиця 4.1

Перерахунок кількості місць комплексного підприємства до кількості місць в їдальні

Тип підприємства

Кількість місць

Коефіцієнт перерахунку

Приведена кількість місць

1

2

3

4

Кафе “Українські страви”

40

0,6

24

Кафе-бар

30

0,6

18

“Молодіжне” кафе

60

0,6

36

Разом

130

0,6

78


Після перерахунку загальної кількості місць в комплексному підприємстві перераховується загальна кількість
страв в умовні страви, приведені до перших страв





Таблиця 4.2

Перерахунок загальної кількості страв в умовні, приведені до перших страв

Група страв

Кафе “Українські страви”

Кафе-бар

Кафе “Молодіжне”

Разом, по підприємству, тис умовних страв


Кількість страв за рік, тис. порц.

Коефіцієнт перерахунку

Кількість умовних страв, тис. порц.

Кількість страв за рік, тис. порц.

Коефіцієнт перерахунку

Кількість умовних страв, тис. порц.

Кількість страв за рік, тис. порц.

Коефіцієнт перерахунку

Кількість умовних страв, тис. порц.


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Холодні закуски

27,0

0,17

4,6

68,8

0,17

11,7

34,6

0,17

5,88

22,18

Перші страви

47,2

1,0

47,2

34,0

1,0

34,2

-

1,0

-

81,4

Другі страви




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel