Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

Норматив витрат води на 1 страву

Кафе “Українські страви”

Кафе-бар

Кафе “Молодіжне”

Разом води, дм3


Кількість

Кількість

Кількість



Страв

Води

Страв

Води

Страв

Води


1

2

3

4

5

6

7

8

Холодної води 8,0 дм3

1047

8376

871

6968

1402

11216

26560,0

Гарячої води 4,0 дм3

1047

4188

871

3484

1402

5608

13280,0

Разом


12564


10452


16824

39840,0


Витрати води складають:

Холодної Vх.в. = 26,6 м3

Гарячої Vг.в. = 13,3 м3

З урахуванням коефіцієнту нерівномірності використання середньогодинні витрати води на технологічні потреби
складуть:

м3 м3

де 1,5 – коефіцієнт нерівномірності використання води протягом робочого дня;

13,0 – тривалість роботи виробництва протягом доби, г.



4.2. Заходи по раціональному використанню енергоресурсів



4.2.1 Формування витрат електричної енергії


Витрати електроенергії (ЕЕ) в умовах її дефіциту відіграє важливу роль в діяльності кожного підприємства. В
підприємствах громадського харчування (ЕЕ) використовується як для технологічних так і загально-виробничих
потреб. Розподіл витрат ЕЕ на підприємстві структурно можна подати в такому вигляді.
















Загальні витрати ЕЕ за рік на підприємстві розраховуються за формулою

Nп = Nт + Nз.в., кВт. г.

де Nп – загальні витрати ЕЕ, за рік, кВт. г.

Nт – витрати ЕЕ на технічні процеси, кВт. г.

Nз.в. – загальні виробничі витрати, кВт. г. (метод вказівки с. 7. таб. 1.3)

Витрати на технологічні потреби розраховуються за формулою

Nт = Nт V, кВт. г.

де Нт – питома норма витрат ЕЕ для приготування страв (метод. вказ. с. 6 табл. 1.2)

V – загальний обсяг виготовлення продукції в умовних стравах за рік, порц.

Обсяг виготовленої продукції в умовних стравах розраховується за допомогою коефіцієнтів енергоємкості для
кожної групи страв (метод. вказ. с. 6. таб. 1.1)

V = V1 + Кех.з Vх.з + Ке2V2 +…+Кеm Vm = КеVе гр.

де V1 – загальна кількість перших страв, що приймаються за базу Ке1 = 1,0

Кех.з; Кед … Кеm – коефіцієнти енергоємкості відповідно групи страв (метод. вказ. Табл. 1.1)




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel