Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

2,5


-

-

М’ясо-рибний цех

1,0

-

-

-

1,0

-

Борошняний цех

1,5

-

-

-

1,5

-

Холодний Усього

4,0

-

-

-

-


В т.ч. кафе “Українські страви”

0,65

-

-

-

-

0,65

Кафе-бар

0,85

-

-

-

-

0,85

Кафе “Молодіжне”

2,0

2,0

-

-

-

-

Мийна кухонного посуду Усього

2,5






В т.ч. кафе “Українські страви”

1,0

1,0

-

-

-

-

Кафе-бар

0,5

0,5

-

-

-

-

Кафе “Молодіжне”

1,0

1,0

-

-

-

-

Разом

24,5

7,0

2,5

4,0

6,5

4,5


Графік виходу на роботу.

Графік виходу на роботу складається для працівників явочної чисельності.

Робота в цехах починається в залежності і від призначення цеху, а саме:

овочевий, м’ясо-рибний і борошняний цехи працюють в одну зміну, з 7.00 до 16.00

цех холодних закусок працює 7.00 - 16.00, в кафе “Молодіжне” з 7.00 – 20.00

Гарячий цех працює в кафе “Українські страви” і кафе-бар з 7.00 до 19.00, в кафе “Молодіжне” з 8.00 до 20.00.

Графік виходу на роботу працівників виробництва комплексу підприємств громадського харчування.

***ГРАФИК, КОТОРЫЙ НЕ СДЕЛАН


Розрахунок витрат води на одну спробу. Нормативи води складають:

холодної води - 8,0 дм3

гарячої -ІІ- - 4,0 дм3


Таблиця 2.35

Розрахунок витрат води на технологічні потреби на підприємствах, дм3




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel