Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

3020,9

100,0

8,5


Виходячи з даних таблиці для роботи в гарячих цехах приймається:

Кафе “Українські страви” - 2,0 повара

Кафе-бар - 2,5 -ІІ-

Кафе “Молодіжне” - 4,0 -ІІ-

Чисельність працівників мийних столового та кухонного посуду розраховується за нормами виробітку. Норми
виробітку складають для мийних столового посуду 1170 страв, для кухонного посуду – 2340 страв.


Таблиця 2.33

Розрахунок явочної чисельності працівників мийних столового та кухонного посуду по підприємствах

Підприємство

Випуск страв за день, порц.

Норматив

Чисельність працівників в мийній



Столового посуду

Кухонного посуду

Столового посуду

Кухонного посуду

1

2

3

4

5

6

Кафе “Українські страви”

1047

1170

2340

0,89

0,45

Кафе-бар

871

1170

2340

0,74

0,37

Кафе-молодіжне

1402

1170

2340

1,2

0,6

Разом

3320

1170

2340

2,83

1,42


Чисельність за списком буде:



Мийна столового посуду

Мийна кухонного посуду

Кафе “Українські страви”

:

1,5

1,0

Кафе-бар

:

1,0

0,5

Молодіжне кафе

:

2,0

1,0

Разом

:

4,5

2,5


Таблиця 2.34

Розподіл загальної чисельності працівників виробництва по цехах і розрядах

Цех

Загальна кількість кухарів, чол.

В т.ч. в розрядах



ІІ

ІІІ

ІV

V


1

2

3

4

5

6

7

Овочевий цех

2,5

-




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel