Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

2,75

Приготування фаршу

21,0

110,0

0,2

Печінка, промивання, нарізання

0,2

20,0

0,01

Потрухи птиці

10,4



Зачищення

10,4

15,0

0,69

Промивання

8,0

45,0

0,18

Риба – чищення

2,4

50,0

0,05

Промивання

1,6

100,0

0,02

Курка опалювання

4,3

50

0,09

Промивання

4,0

100,0

0,04

Разом



4,56


чол.

Nсп = 0,55 1,58 = 0,88 чол.

Для роботи в м’ясо-рибному цеху приймається один кухар.


Таблиця 2.29

Розрахунок чисельності працівників холодного цеху

Найменування страв

Кількість порцій

Коефіцієнт труоємкості

Загальні витрати часу чол/хв.

1

2

3

4

Оселедець з підливою

11

1,9

20,9

Оселедець по-київські

14

1,3

18,2

Закуска з овочів і м’яса

12

2,1

25,2

Перець з начинкою

6

1,8

10,8

Помідори з яєчною начинкою

8

1,9

15,2

Телячий заливанець

10

1,7

17,0

Закуска з шинки

14

1,8

25,2

Бутерброд з ікрою

15

0,3

4,5

Асорті м’ясне

55

1,8

99,0

Закритий бутерброд

22

0,9

19,8

Сир порціями

28




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel