Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

Кількість сировини

Норми виробітку кг/г

Витрати часу чол/год.

1

2

3

4

Цибуля ріпчаста, часник - очищування промивання

29,1

10,5

2,8

Промивання

23,4

100,0

0,24

Корнеплоди:




Миття

123,4

125,0

0,99

Очищення

123,0

125,0

0,99

Доочищування

80,4

20,0

4,02

Перець солодкий: перебирання, миття

2,5

130,0

0,02

Помідори огірки свіжі: перебирання

43,9

175,0

0,25

Миття

43,0

225,0

0,19

Капуста свіжа: зачищення

40,2

150,0

0,27

Промивання

32,1

200,0

0,16

Зелень, салат: перебирання

21,0

17,0

1,23

Промивання

15,8

25,0

0,63

Фрукти ягоди: перебирання

64,5

100,0

0,65

Промивання

57,3

150,0

0,38

Разом



12,06



Nсп = Nя к = 1,53 1,58 = 2,4 чол.

Для роботи в овочевому цеху приймається 2,5 чоловіка.


Таблиця 2.28

Розрахунок чисельності м’ясо-рибного цеху


Сировина та технологічні операції

Кількість сировини

Норми виробітку кг/г

Витрати часу чол/год.

1

2

3

4

Яловичина н/ф, свинина н/ф

79,8



Миття

79,8

150,0

0,53

Нарізання на порції

55,0

20,0




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel