Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.



Адміністративні та побутові




Кабінет директора

6,0

6,0

6,0

Контора




Приміщення персоналу

5,0

5,0

5,0

Гардероб для персоналу

13,0

10,0

20,0

Гардероб для офіціантів

5,0

5,0

5,0

Душові, кабіна особистої гігієни жінки

5,0

5,0

5,0

Білизняна

4,0

4,0

5,0

Технічні




Електрощитова

7,0

7,0

7,0

Теплопункт

10,0

10,0

12,0

Вентиляторна припливна

-

-

-

Вентиляторна витяжна

12,0

12,0

18,0

Разом корисна площа

309,0

197,9

276,9

Площа на проходи 30% від корисної площі

92,7

59,4

83,0

Загальна площа будівлі

401,7

257,3

359,9


Розрахункова площа будівлі буде:

- Кафе “Українські страви” - 402,0

- Кафе-бар - 257,0

- Кафе “Молодіжне” - 360,0



Розрахунок чисельності працівників виробництва.

Чисельність працівників виробництва розраховується в залежності від об’єму виробничої програми та витрат на її
виконання.

Кількість працівників для механічної кулінарної обробки сировини розраховується за формулою:

, чол.

де Nя – явочна чисельність працівників цеху, чол.

t – загальні витрати часу на механічну кулінарну обробку сировини, хв.

Т – тривалість робочої зміни (Т = 480 хв.)

К – коефіцієнт, який враховує підвищення продуктивності праці в майбутньому (К = 1,03)

Загальна чисельність працівників виробництва розраховується за формулою:

Nсп = Nя К, чол.

де Nсп – чисельність працівників цеху за списком, чол.

Nя – явочна чисельність, чол.

к – коефіцієнт, який враховує збільшення чисельності працівників на випадок офіційного невиходу до роботи (К
1,58)

Розрахунок чисельності працівників холодного, гарячого та борошняного цехів ведеться за нормами витрат часу
на теплову обробку та приготування кулінарних виробів за формулою:

, чол.

де n – загальна кількість н/ф, страв, виробів, порц.

- норми витрат часу на теплову обробку та приготування кулінарних виробів, хв.


Розрахунок витрат робочого часу та чисельності працівників ведеться по цехах і зводиться до таблиць.

Таблиця 2.27

Розрахунок чисельності працівників овочевого цеху

Сировина та технологічні операції




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel