Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

8,0

Битки м’ясні по-селянському

21

0,51

11,0

Буженина з пивом

14

0,51

7,0

Картопля з салом

22

0,51

12,0

Голубці з пшоном

12

0,51

7,0

Вареники з сиром

26

0,51

14,0

Чай з цукром

26

0,51

14,0

Кава з молоком

30

0,51

15,0


Після розрахунку кількості страв за розрахунковий період розраховується теплова – варочна і жарочна апаратура.

Розрахунок варочної апаратури.

Розрахунок варочної апаратури зводиться до розрахунку об’єму коштів для приготування перших та інших страв,
гарячих напоїв тощо.

Об’єм котла для приготування бульйону ведеться за формулою

, дм3

де Vк – об’єм котла, дм3

Q1 – кількість основного продукту, кг

W – норма води на 1 кг основного продукту, дм3/кг

Q g – кількість овочів, кг

К – коефіцієнт завантаженості котла (К = 0,85)

Більшість бульйону для “Борщу київського” за розрахунковий період (за І зміну) складе:

Vб = V1 n , дм3

Де V 1 – об’єм однієї порції бульйону, дм3

n – розрахункова кількість порцій, порц.

Vб = 0,35 40 = 14,0 дм3

Кількість основного продукту складе:

Q1 = Vб q, кг

Де q – кількість продукту на 1 дм3 бульйону

Q1 = 14,0 0,3 = 4,2 кг

Кількість овочів складе:

Q2 = 14 0,028 = 0,39 кг

Об’єм котла буде:

дм3

Для приготування перших страв борщу українського об’єм котла розраховується за формулою:

дм3

де n – кількість перших страв за розрахунковий період, порц.

V1 – об’єм однієї порції першої страви, дм3

дм3

Для приготування перших страв “юшка по-мисливському” об’єм котла буде:

дм3

Для приготування бульйону і перших страв приймаються два наплитних котла ємкістю по 20,0 дм3 кожний.

Для відварювання 25 порцій вареників приймається наплитна каструля ємкістю 4,0 дм3.


Розрахунок площі жарочної поверхні плити.

Площа жарочної поверхні плити розраховується по площі наплитного посуду, який знаходиться на плиті за
розрахунковий період. Площа наплитного посуду розраховується за формулою:

, м2

де n1…nm – кількість н/ф які підлягають тепловій обробці за розрахунковий період;

f1…fm – площа наплитного посуду, м2

е1…еm – ємкість наплитного посуду, м2

1…m – обертання наплитного посуду за розрахунковий період, раз

, раз

де t1 – тривалість розрахункового періоду, хв.

– тривалість теплової обробки, хв.

Розрахунок площі наплитного посуду зводиться до таблиці.


Таблиця 2.22.

Розрахунок площі наплитного посуду

Страва

Кількість страв за годину “пік”

Вид наплитного посуду

Ємкість посуду, дм3, порц.

Кількість посуду

Площа одиниці посуду, м2

Тривалість теплової обробки, хв

Розрахункова площа наплитного посуду, м2

1

2

3

4

5

6

7

8

Яловичина тушкована

11




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel