Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

1

2

3

4

8.00-9.00

6

-

0,03

9.00-10.00

8

-

0,04

10.00-11.00

8

-

0,04

11.00-12.00

20

0,12

0,1

12.00-13.00

28

0,17

0,15

13.00-14.00

64

0,39

0,36

14.00-15.00

-



15.00-16.00

28

0,17

0,15

16.00-17.00

8

0,05

0,04

17.00-18.00

6

0,03

0,03

18.00-19.00

5

0,03

0,03

19.00-20.00

6

0,04

0,03

Разом за час реалізації перших страв

165

1,0

-

Усього за день

187

-

1,0


Визначив коефіцієнти погодинної реалізації страв і термін їх реалізації розраховується кількість страв, що
реалізується за максимально завантажену годину роботи обідньої зали, а саме дві години з 12.00 до 14.00.

За цей час коефіцієнт погодинної реалізації становить для перших страв 0,56 і для других страв 0,51.


Таблиця 2.21

Розрахунок кількості страв за період максимального завантаження торгової зали.

Найменування страв

Денна кількість страв, порц.

Коефіцієнт погодинної реалізації

Розрахункова кількість страв, порц.

1

2

3

4

Яловичина тушкована з чорносливом

20

0,51

11,0

Гаряча м’ясна закуска по-домашньому

16

0,51

8,0

Вареники з картоплею з грибами

21

0,51

11,0

Борщ український з м’ясом

72

0,56

40,0

Юшка по-мисливському

59

0,56

33,0

Карасі в сметані

15

0,51




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel