Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

1,2

Ванна мийна

МВ-4

1

630 630 860

0,39

Шафа холодильна

ШХ-0,56

1

786 1120 1726

0,88

Стелаж

СЖ-1

1

1000 800 1800

0,8

Шафа для інвентаря

Ш-1

1

1000 600 1800

0,6

Раковина

Р-1

1

600 400

0,24

Бак для відходів


1

400

0,12

Універсальний привід

П-ІІ

1

1100 800 1350

0,88

Разом




7,11


Разом розрахункова площа цеху холодних закусок становить:

м2





2.4.4 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини у борошняному цеху.


В борошняному цеху відбувається приготування виробів із тіста – пиріжків, пирогів, булочок та інших виробів
для усіх підприємств об’єднання.


Таблиця 2.17

Виробнича програма цеху

Найменування виробів

Кількість, шт.

Вихід, г

Маса, кг

1

2

3

4

Пиріжки печені з яблуками

108

75

8,1

Пиріжки з сиром і ряжанкою

94

75

7,0

Пиріг відкритий з абрикосами

94

100

9,4

Пиріжки гречані з м’ясом

107

75

8,0

Пиріг відкритий з яблуками

183

100

18,3

Булочка в асортименті

100

50

5,0

Пиріг відкритий з вишнями

39

130

5,0

Разом

725


60,8






загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel