Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

-

-

16

Бабка з яйця

18

-

-

18

Шум вершковий

12

-

-

12

Банани з вершками

-

8

-

8

Желе з плодами свіжими

-

9

-

9

Вершки збиті з горіхами

-

10

-

10

Морозиво в асортименті

-

21

65

86

Шоколад з збитими вершками

-

-

35

35

Молочний охолоджувальний напій


-

26

26

Вершки з соком апельсиновим


-

27

27

Напій з варення

-

-

19

19

Пінник з ягід



62

62

Ягоди свіжі з вершками



67

67


Примітка. Підприємства, що проектуються розташовуються на відстані 1000-1500 м одне від одного. В зв’язку з
цим при із них проектується цех холодних закусок. Тут надається розрахунок цеху холодних закусок при кафе
“Українські страви” як центрального підприємства об’єднання. Кількість працюючих розраховується по загальній
виробничій програмі для усього об’єднання тому, що витрати ведуться централізованою бухгалтерією по об’єднанню
в цілому.

Після складання виробничої програми цеху розробляється структурно-технологічна схема виробничого процесу по
приготуванню бутербродів холодних закусок та солодких страв.

Визначив виробничу програму і склавши схему виробничого процесу розраховується площа приміщень цеху.

Таблиця 2.16

Підбір обладнання і розрахунок зайнятої ним площі

Обладнання

Марка

Кількість, шт.

Габаритні розміри, мм

Площа, м2

1

2

3

4

5

Стіл виробничий

СП-1

1

1000 800 860

0,8

Стіл з мийною ванною

СП-2

1

1500 800 860

1,2

Стіл під хліборізку

СП-2

1

1500 800 860




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel