Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

на столі

ПМ-1.1

СП

1

530 280 310

1050 840 860

-

0,88

Опалювальна шафа

ОШ

1

840 840 1350

0,70

Шафа для інвентаря

Ш-1

1

1000 600 1200

0,6

Раковина

Р-1

1

600 400

0,24

Баки для відходів


1

400

0,12

Разом




5,95


Площа м’ясо-рибного цеху становить

м2



2.4.3. Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини та приготування холодних закусок у цеху
холодних закусок.


В названому цеху відбувається приготування бутербродів, холодних закусок та солодких страв. Виробнича
програма цеху наведена у таблиці 2.15


Таблиця 2.15

Виробнича програма цеху холодних закусок

Найменування страв

Місце реалізації

Разом порцій


Кафе “Українські страви”

Кафе-бар

Кафе Молодіжне


1

2

3

4

5

Оселедець з підливою з цибулі.

11

-

-

11

Оселедець по-київські

14

-

-

14

Закуска з овочів і м’яса

12

-

-

12

Перець з начинкою

6

-

-

6

Помідори з яєчною начинкою

8

-

-

8

Телячий завиванець

10

-

-

10

Закуска з шинки

14

-

-

14

Бутерброд з ікрою зернистою

-

15

-




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel