Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

Тютюнові вироби

Пач.

16

26

39

81

Солодкі страви

Порц.

75

48

268

391


Для подальшої розробки технологічної частини проекту складається схема виробничого процесу підприємства.



2.2. Схема виробничого процесу підприємства


Роботу комплексного підприємства пропонується організувати на сировині з повним виробничим циклом її переробки
і розробити структурно-технологічну схему виробничого процесу.























Визначив загальну виробничу програму і вибрав схему виробничого процесу розраховується кількість та асортимент
сировини, що переробляється у підприємстві. Для цього розраховується кількість страв для задоволення їх попиту
і складається меню. Зазначені розрахунки проведені у розділі бізнес-план.

Визначив кількість страв в асортименті та розробивши меню розраховується сировина, яка перероблюється на
підприємстві за добу за формулою:

кг

Розрахунок денної кількості сировини для кожного підприємства приведено в додатках 1, 2, 3, 4. Результати
розрахунків денної кількості сировини приведено в таблиці 2.2.

Після розрахунку денної кількості сировини розраховуються складські, виробничі торговельні та інші приміщення.



2.3. Розрахунок та проектування складських приміщень



2.3.1 Проектування складських приміщень втілює в себе висвітлення таких питань:


розрахунок кількості сировини, що підлягає зберіганню та розподіл її за складськими приміщеннями;

вибір режиму зберігання та розрахунок площ приміщень.

Асортимент та денна кількість сировини, що переробляється на підприємстві наведена у таблиці 2.2.

Розподіл сировини за приміщеннями відбувається з урахуванням товарного сусідства та температурно-вологістного
режиму зберігання сировини. Температурно-вологістний режим для зберігання сировини в складських приміщеннях
приймається слідуючим.

Таблиця 2.3

Рекомендований температурно-вологістний режим для складських приміщень

Приміщення

Режим зберігання

1

2

3

4

5

Молочно-жирова камера

1 3

2 +4

80 85

2

Кладова фруктів, зелені, напоїв

1 3

+4 +6

80 85

2

Кладова овочів

3 5

+8

80 85

2

Кладова сухих продуктів

3 5

-

-

2

Камера для м’ясних продуктів

1 3

0 +2

80 – 90




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel