Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

1

1000 840 860

0,84

Картоплечистка

МОК-125

1

530 380 840

0,2

Раковина

-

1

600 400

0,24

Шафа для інструментарію


1

100 600 1800

0,6

Бак для відходів


1

400

0,12

Разом

6,29


Площа овочевого цеху складе:

м2



2.4.2 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини в м’ясо-рибному цеху.


В м’ясо-рибному цеху переробляється м’ясо яловичини, свинини, птиця та риба.

Сировина до підприємства завозиться у вигляді велико- напівфабрикатів, птиця – потрошеною, а риба – у
замороженому стані. У цеху відбувається первинна переробка сировини та приготування н/ф для теплової обробки.

Методика розрахунку м’ясо-рибного цеху аналогічна методиці розрахунку овочевого цеху і зводиться до:

визначення виробничої програми;

складання структурно-технологічної схеми виробничого процесу цеху;

підбору обладнання і розрахунку площі цеху.


Таблиця 2.12

Виробнича програма цеху

Сировина

Одиниця виміру

Кількість

1

2

3

Яловичина

Кг

76,4

Язик яловичини

-ІІ-

7,5

Печінка

-ІІ-

0,2

Свинина

-ІІ-

3,4

Потрухи птиці

-ІІ-

10,4

Карасі

-ІІ-

2,4

Курка

-ІІ-

4,3


Визначив асортимент та кількість сировини що переробляється в цеху склаається структурно-технологічна схема
виробничого процесу цеху.


Структурно-технологічна схема виробничого процесу м’ясо-рибного цеху.























Розробивши структурно-технологічну схему виробничого процесу підбирається технологічне обладнання (табл. 2.13)




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel