Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

МОК-125

1


Доочищення

80,4

Стіл

1

Перець солодкий:

Очищення

2,5

Стіл з ванною

1


Промивання

1,9



Помідори, огірки свіжі:

Перебирання

43,9

Стіл з ванною

-


Промивання

43,9



Капуста свіжа:

Зачищування

40,2

Стіл з ванною

-


Промивання

32,1



Зелень, салат

Перебирання

21,0

Стіл з ванною

-


Промивання

15,3



Фрукти, ягоди

Перебирання

64,5

Стіл з ванною

-


Промивання

57,3




Визначив перелік та кількість технологічного обладнання складається таблиця переліку обладнання цеху і
розраховується зайнята ним площа. По зайнятій обладнанням площі розраховується площа цеху за формулою:

м2

де Sц – площа цеху, м2

Sобл – площа обладнання, м2

К – коефіцієнт використання площі цеху (К20,35)

Таблиця 2.11

Перелік обладнання та зайнята ним площа

Обладнання

Марка

Кількість, шт.

Габаритні розміри, мм

Площа, м2

1

2

3

4

5

Підтоварник

Пт

1

1000 800 280

0,9

Стіл з ванною

Сп

2

1500 800 860

2,4

Стіл з витяжкою

Спл

1

840 840 1320

0,7

Мийна ванна

МВ-4

1

630 630 860

0,39

Стіл для дочіщення овочів

СПК




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel