Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

-ІІ-

2,5

Помідори свіжі

-ІІ-

21,5

Морква

-ІІ-

19,5

Корінь петрушки

-ІІ-

1,8

Селера

-ІІ-

0,06

Капуста свіжа

-ІІ-

40,2

Часник

-ІІ-

0,4

Огірки свіжі

-ІІ-

22,4

Зелень

-ІІ-

13,5

Груші

-ІІ-

21,0

Вишні

-ІІ-

1,0

Яблука

-ІІ-

23,6

Сливи

-ІІ-

1,0

Лимон, банани

-ІІ-

2,9

Малина

-ІІ-

14,0

Салат

-ІІ-

7,5

Чорнослив

-ІІ-

1,0


Визначив виробничу програму цеху складається структурно-технологічна схема виробничого процесу переробки
овочів на базі якої підбирається необхідне обладнання.

Визначив виробничу програму та схему переробки овочів і підібрав обладнання розраховується кількість відходів
та вихід н/ф


Таблиця 2.9

Розрахунок кількості відходів та вихід н/ф.

Сировина

Одиниця виміру

Кількість

Відходи

Вихід н/ф




%

Кількість


1

2

3

4

5

6

Цибуля ріпчаста

Кг

28,7

16,0

4,6

23,1

Картопля

-ІІ-

81,0

40,0

32,4

48,6

Буряк

-ІІ-

21,0

25

5,25

15,8

Перець солодкий

-ІІ-

2,5

25

0,63




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel