Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

0,007

Абрикоси (консерви)

21,7

3

300

0,217

Кава (натур., розчинна)

1,4

5

200

0,035

Хліб

76,3

1

200

0,382

Сигарети

5

5

150

0,167

Сірники

1

5

150

0,033

Горох зелений (консерв.)

13,4

5

300

0,224

Капучіно

6,9

5

180

0,056

Мак

2,0

5

180

0,192

Крохмаль

1,7

5

200

0,038

Конд.вироби (цукерки)

25,7

5

200

0,643

Вино

26,5

5

300

0,442

Горілчані напої

22,0

5

300

0,367

Разом площа складування

4,432


Топорозмір обладнання 1 0,8 м

Площа обладнання 0,8 м2

Кількість обладнання – 6,0, в т.ч. стелажів – 2

Розрахункова площа кладової

Примітка. Зберігання яєць відбувається у холодильній шафі, яка встановлюється в приміщенні обробки яєць.



2.4. Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини


Технологічний процес механічної кулінарної обробки сировини проектується при переробці овочів, м’яса, риби,
борошняних виробів та виготовленні холодних закусок. Технологічний процес розробляється на підставі
технологічної схеми виробничого процесу в відповідних цехах та їх виробничої програми.



2.4.1 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини в овочевому цеху


Таблиця 2.8.

Виробнича програма овочевого цеху

Сировина

Одиниця виміру

Кількість сировини

1

2

3

Цибуля ріпчаста

Кг

28,7

Картопля

-ІІ-

81,0

Буряк

-ІІ-

21,0

Перець солодкий




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel