Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

3

200

0,336

Разом площа складування

4,182


Топорозмір обладнання Пт 1,0 0,8 м

Площа обладнання 0,8 м2

Кількість обладнання підтоварних – 4 шт.

Стелаж – 1 шт.

Розрахункова площа кладової

м2

Таблиця 2.7

Розрахунок площі кладової сипучих продуктів

Сировина

Денна кількість, кг

Термін зберігання, днів

Питоме навантаження, кг/м2

Площа складування, м2

1

2

3

4

5

Борошно

50,1

5

300

0,835

Цукор

24,5

5

300

0,408

Спеції

0,33

10

150

0,022

Оцет

1,0

10

300

0,033

Соус “Південний”

0,7

10

300

0,023

Сухарі паніровані

1,6

10

180

0,089

Олія

2,5

5

200

0,063

Гриби сушені

1,5

5

150

0,05

Желатин

0,02

10

150

0,001

Пшоно (крупи)

1,1

5

300

0,018

Ізюм

0,5

5

180

0,014

Мед

2,1

5

200

0,053

Повидло

0,8

5

300

0,013

Горіхи

0,2

5

150

0,007

Чай

0,1

10

150




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel