Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

3,4

3

180

0,057

Потрухи птиці

10,4

2

150

0,139

Карасі

2,4

2

180

0,027

Курка

4,3

3

180

0,074

Разом площа складування

1,696


Типорозмір обладнання ст 1,0 0,8 м2

Площа обладнання – 0,8 м2

Кількість обладнання – 2 шт.

Розрахункова площа камери:

Прийнятна площа камери 5,0 м2


Таблиця 2.6

Розрахунок площі кладової для зберігання овочів


Сировина

Денна кількість, кг

Термін зберігання, днів

Питоме навантаження, кг/м2

Площа складування, м2

1

2

3

4

5

Цибуля ріпчаста

28,7

5

200

0,712

Картопля

81,0

5

300

1,35

Буряк

21,0

5

300

0,35

Перець солодкий

2,5

5

180

0,07

Помідори свіжі

21,5

3

200

0,313

Морква

19,5

5

300

0,325

Огірки солені

1,37

5

300

0,022

Корінь петрушки

1,8

5

300

0,03

Селера

0,06

5

200

0,001

Капуста свіжа

40,2

5

200

1,005

Часник

0,4

5

200

0,01

Огірки свіжі

22,4




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel