Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

Термін зберігання, днів

Питоме навантаження, кг/м2

Площа складування, м2

1

2

3

4

5

Зелень

13,5

3

120

0,34

Груші

21,0

3

200

0,32

Вишні

1,0

3

180

0,017

Яблука

23,6

3

200

0,354

Сливи

1,0

3

180

0,017

Пиво

56,0

3

300

0,56

Вода мінеральна

35,8

3

300

0,358

Соки в асортименті

39,4

3

300

0,394

Лимон, банани

2,9

3

180

0,048

Малина

14,0

3

130

0,323

Салат

7,5

3

120

0,188

Чорнослив

1,0

3

180

0,017

Разом площа складування, м2

2,936


Топорозмір обладнання Пт 1,0 0,8 м і Ст 1,0 0,8 м

Кількість обладнання 2,936 : 0,8 = 3,20

Розрахункова площа камери м2


Таблиця 2.5

Розрахунок площі м’ясо-рибної камери

1

2

3

4

5

Яловичина

76,4

3

180

1,272

Язик яловичини

7,5

3

180

0,125

Печінка

0,2

2

180

0,002

Свинина




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel