Реклама


Замовити реферат


От партнёров

Интересное
загрузка...

Счетчики
Rambler's Top100

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Шукаєте реферат - просто зайдіть на Рефсмаркет!

Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

4,5

3

180

0,075

Ковбаса варена

0,9

2

180

0,01

Масло вершкове

4,0

3

200

0,06

Сметана

7,0

1

130

0,06

Сир твердий

2,5

3

200

0,04

Молоко

17,6

1

130

0,14

Сир (творог)

6,7

3

180

0,04

Шинка

4,8

3

200

0,074

Вершки

16,2

1

130

0,125

Оселедець (консерви)

2,3

3

150

0,049

Дріжджі

0,9

2

130

0,014

Ряжанка

5,4

1

130

0,042

Морозиво

2,2

1

150

0,015

Ікра зерниста (консерви)

0,6

5

200

0,015

Тістечко

5,3

1

200

0,026

Консерви рибні

1,1

5

200

0,028

Майонез

6,7

3

200

0,100

Разом площа складування, м2

0,924


Для зберігання приймається стелаж СТ розміром 1 0,8 м

Площа обладнання – 0,8 м2

Кількість обладнання, шт. – 2

Розрахункова площа молочно-жирової камери

м2

Прийнятна площа камери – 5,0 м2


Таблиця 2.5

Розрахунок площі камери для зберігання фруктів, зелені, напоїв

Сировина

Денна кількість, кг




загрузка...
© 2007-2018 Банк рефератів | редизайн:bogoiskatel